Concept design

CONCEPT DESIGN

Heb jij een product of merk, maar zoek je advies hoe je dit op de beste manier kan presenteren aan jouw publiek? Ik help je graag om 'out of the box' te denken. Ik zorg voor een creatieve vertaling hoe we jouw product of merk het beste kunnen introduceren, presenteren of visualiseren.

out of
the box

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

1

Concept ontwikkeling

Vanuit mijn ervaring in zowel de commerciรซle als de creatieve branche, kan ik je helpen om verschillende oplossingen aan te dragen om jouw product of merk te verbeteren. Ik zorg voor waardevolle content waarmee product ontwikkeling aan de slag kan gaan om nieuwe of aangepaste producten te ontwerpen.

2

Product presentatie

Hoe komt jouw product of merk het beste tot zijn recht? Ik zorg voor een creatieve vertaling hoe we jouw product het beste kunnen presenteren.

3

Visuele vertaling

Wil jij aan jouw opdrachtgever laten zien hoe jouw product toegepast kan worden in een ruimte? Doormiddel van een visuele vertaling maken we een presentatie met voorbeelden hoe de producten toegepast kunnen worden.

Welk advies past bij mij?

Geen enkel project is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt aan de hand van jouw interieurvraagstukken. Zo wordt je niet opgezadeld met dingen die je niet nodig hebt. Door ons kennismakingsgesprek krijg ik een goed beeld van je wensen en kan ik een aanpak op maat maken.

Kennismakingsgesprek

Ben je geรฏnspireerd door mijn werk en wil je graag samenwerken? Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in.

Interieurarchitectuur, interieuradvies & concept design

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25