Mijn diensten – Zakelijk

Interieur design

Ik ontwerp en realiseer creatieve en vernieuwende interieurs voor zakelijke opdrachtgevers. Ondervind je problemen in de inrichting van je bedrijf, restaurant of hotel? Wil je meer beleving creëren voor je klant en werknemerstevredenheid verhogen?
Laten we samen op zoek gaan naar wat essentieel voor je is en het uitgangspunt vormt voor je interieurontwerp. Met mijn kennis van interieur vinden we samen de juiste balans tussen al je wensen en vormen ze de basis van het ontwerp.

Creative design consulting

Door ervaring weet ik dat de creatieve industrie en het professionele designvlak twee verschillende talen spreken. En vanuit deze gedachte en dankzij mijn ervaring in de commerciële dienstverlening zorg ik voor een andere, vernieuwende benadering.

Je kunt bij dan ook terecht voor productpresentaties en gepersonaliseerde events tot het introduceren van een nieuw concept. Samen maken we de verbindingen en slaan we de brug tussen business en design!

 

 

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!