DSC00798

Concept Design

Heb jij een product of merk, maar zoek je advies hoe je dit op de beste manier kan presenteren aan jouw publiek? Ik bied professioneel advies aan leveranciers en fabrikanten in de interieurbranche. Ik zorg voor een creatieve vertaling hoe we jouw product of merk het beste kunnen introduceren of presenteren bij zowel de consument als bij architecten en designers.

What We Do

  • Kan je hulp gebruiken bij kleur- en materiaalconcepten?
  • Vind je het lastig om een goede productpresentatie te maken?
  • Wil jij dat jouw showroom inspireert?
  • Of ben je op zoek naar een storyboard voor de juiste productfotografie?
  • Dan help ik je graag! Want in de afgelopen 16 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de commerciĆ«le als creatieve branche. Hierdoor kan ik de juiste creatieve vertaling maken van productwensen naar invulling en uitwerking van materiaal en kleurconcepten, het introduceren van een nieuw concept of een productpresentatie .
Previous
Next

Projects

out of
the box

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!