Mijn diensten – Zakelijk

Interieur design

Ik ontwerp en realiseer creatieve en vernieuwende interieurs voor zakelijke opdrachtgevers. Ondervind je problemen in de inrichting van je bedrijf, restaurant of hotel? Wil je meer beleving creëren voor je klant en werknemerstevredenheid verhogen?
Laten we samen op zoek gaan naar wat essentieel voor je is en het uitgangspunt vormt voor je interieurontwerp. Met mijn kennis van interieur vinden we samen de juiste balans tussen al je wensen en vormen ze de basis van het ontwerp.

Creative design consulting

Als Creative design consultant adviseer ik de creatieve industrie om de connectie te maken met het professionele designveld. Ben je op zoek naar een Creative consultant die jouw verhaal kan vertellen? Laten we samen op zoek gaan naar wat voor jou of jouw merk belangrijk is. Dan gaan we samen daarmee aan de slag!

Je kunt bij dan ook terecht voor productpresentaties en gepersonaliseerde events tot het introduceren van een nieuw concept. 

 

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!