Concept design

CREATIVE CONSULTING

Heb jij een product of merk in de interieurbranche en behoefte aan creatief advies? Een inspirerende presentatie of samen is goed sparren? Ik zorg voor creatieve input!

Dan help ik je graag! Want in de afgelopen 17 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in zowel de commerciรซle als creatieve branche. Als interieurprofessional ondersteunde ik een lange tijd de commerciรซle branche om een link te leggen tussen business en design. Trendpresentaties voor accountmanagers, inspireerde events organiseren voor interieur professionals tot aan het maken en geven van product presentaties bij andere interieur professionals. Hierdoor kan ik de juiste creatieve input geven die past bij jouw product of merk.ย  Al mijn ervaring deel ik graag met jou!

out of
the box

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

Sparringsessie

Laten we daar samen achter komen tijdens een inspirerende sparringsessie! Want elk product of merk is anders en graag wil ik eerst met je in gesprek om te luisteren en te horen waar je vraag of uitdaging ligt. Tijdens deze sessie kan je al je vraagstukken over jouw product of merk bij mij kwijt. Na deze sessie heb je antwoorden, tools en nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan of waar onze samenwerking juist net begint.

HOE WERKT HET?

De eerste stappen zijn voor iedereen hetzelfde, na de sparringsessie bepaal jij zelf wat het plan van aanpak voor jou wordt.

Voor de sparringsessie reken ik met een uurtarief van โ‚ฌ75,-ex BTW. Hiervoor stuur ik achteraf een factuur a.d.h.v. de gewerkt aantal uren.

EVEN GOED SPARREN MET EEN INTERIEURPROFFESIONAL

Mijn creatieve input

Lookbook

Interieurblog, creatieve input en fotostyling voor een lookbook van wanddecoratie

Trendpresentatie

Wat speelt er nu op het gebied van interieur? Geef je team een trendboost

Product presentatie

Product presentatie voor een catalogus van vloeroplossingen, aan de hand van 5 work life trends

Collectie review

Organisatie collectie review voor verschillende interieurproducten met architecten en designers

Interieurblogs

Interieurblogs voor verschillende opdrachtgevers om de klant te inspireren

INTERIOR ARCHITECTURE & CONCEPTS

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

[email protected]

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25