Creative design consulting

Als Creative design consultant adviseer ik de creatieve industrie om de connectie te maken met het professionele designveld. Ben je op zoek naar een Creative consultant die jouw verhaal kan vertellen? Laten we samen op zoek gaan naar wat voor jou of jouw merk belangrijk is. Dan gaan we samen daarmee aan de slag!

Je kunt bij mij dan ook terecht voor productpresentaties en gepersonaliseerde events tot het introduceren van een nieuw concept of merk. Samen maken we de verbindingen en slaan we de brug tussen business en design!

 

Introduceren nieuw concept

In de interieurbranche worden de mooiste concepten bedacht en producten gemaakt. Maar hoe zorg je ervoor dat dit de juiste uitstraling heeft en bij het juiste publiek terecht komt? Ik help je graag met de vormgeving en bij de voorbereiding van de juiste boodschap. Samen ontwikkelen we een strategische aanpak voor de uitstraling en om het juiste publiek te bereiken. Ik heb het netwerk, de ervaring en kennis om te zorgen dat je concept of merk de aandacht krijgt die het verdient.
 

Productpresentatie

Een goede productpresentatie vertelt jouw verhaal en inspireert de klant.
‘Stop selling and start telling” is dan ook mijn motto. Maar hoe maak je nu een goede presentatie? Samen gaan we op zoek naar wat essentieel is voor je product en wat het uitgangspunt zal zijn voor de presentatie. Wat wil je uitstralen en met welk doel? Antwoorden op dergelijke vragen vormen het uitgangspunt voor de presentatie. 

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!