Creative design consulting

Door ervaring weet ik dat de creatieve industrie en het professionele designvlak twee verschillende talen spreken. En vanuit deze gedachte en dankzij mijn ervaring in de commerciële dienstverlening zorg ik voor een andere, vernieuwende benadering.

Je kunt bij mij dan ook terecht voor productpresentaties en gepersonaliseerde events tot het introduceren van een nieuw concept. Samen maken we de verbindingen en slaan we de brug tussen business en design!

 

 

Productpresentatie

Een goede productpresentatie vertelt jouw verhaal en inspireert de klant.
‘Stop selling and start telling” is dan ook mijn motto. Maar hoe maak je nu een goede presentatie? Samen gaan we op zoek naar wat essentieel is voor je product en wat het uitgangspunt zal zijn voor de presentatie. Wat wil je uitstralen en met welk doel? Antwoorden op dergelijke vragen vormen het uitgangspunt voor de presentatie. 

Events en beurzen

Events en beurzen zijn een belangrijk middel om in contact te komen met bestaande relaties en nieuwe contacten te maken. Mijn ervaring is dat commerciële bedrijven en de design wereld beide twee verschillende talen spreken. Ik spreek dezelfde taal als de design wereld en heb jaren lange ervaring in de commerciële branche.

Laat mij je helpen door samen een event te organiseren en uit te voeren waarbij het verbinden centraal staat. Maar ik kom ook graag voor je netwerken tijdens een beurs om jouw verhaal te vertellen en nieuwe contacten te maken.

Introduceren nieuw concept

In de interieurbranche worden de mooiste concepten bedacht en producten gemaakt. Maar hoe zorg je ervoor dat dit bij het juiste publiek terecht komt? Ik help je graag bij de voorbereiding van de juiste boodschap en samen ontwikkelen we manieren om het juiste publiek te bereiken. Ik heb het netwerk, de ervaring en kennis om te zorgen dat je concept de aandacht krijgt die het verdient.
 

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!