Familiehuis

Voor deze woning in Nieuwegein hebben ik een interieurontwerp mogen maken voor de woonkamer.

De hele woning is volledig gestript van binnen. Daarna is er een glazen pui geplaatst aan de achterkant van de woning voor meer licht inval en binnen meer met buiten te betrekken. De keuken is van de achterkant naar de voorkant verplaatst en ook de wc heeft een nieuwe plek gekregen. De wensen van de bewoners waren om een combinatie te maken van stoer met een warme uitstraling en een logische indeling te maken in de woonruimte, waar de leefkeuken een belangrijk onderdeel is. Door het behang, de visgraatvloer en het kleurgebruik hebben we de juiste balans gevonden tussen stoer en warm.  

De klant is super blij en had dit zelf nooit zo bedacht, zoals ze zelf aangaven!

Project is in ontwikkeling.

Ook interieuradvies nodig? Neem contact op