Woninginrichting vide Utrecht

Particulier ontwerp

Ga je verbouwen, verhuizen of hebben jullie een nieuwbouwhuis gekocht? Het is een grote stap met veel keuzes. Wat is de meeste efficiรซnte indeling, waar komen de lichtpunten en wat is nu de beste opstelling voor de keuken? Ik help je hier graag bij. Samen maken we van je huis een thuis. Een goed doordacht interieuradvies helpt je hierbij. Dit geeft je inzicht hoe je interieur gaat worden en voorkomt impulsieve aankopen die uiteindelijk niet passen in je interieur.

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

1

Nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning is een prachtige mooie stap, waarin je al jullie woonwensen kan laten waarmaken. Maar het is ook een bijzondere stap waarin er veel op je afkomt. Je moet in รฉรฉn keer keuzes maken waar je misschien nog nooit over hebt nagedacht. Waar komen de lichtpunten en wat zijn logische plekken voor elektra? Is de indeling vanuit de bouw passend bij jullie wensen? Dit zijn al een aantal keuzes die voorbij kunnen komen. Het belangrijkste is dat jullie nieuwe huis wordt zoals jullie in gedachten hebben en daar kan ik jullie bij helpen.

Vanaf de tekentafel

Vanaf de tekentafel kan ik jullie al ontzorgen met het meedenken over een logische indeling, licht- en elektraplan en opstelling keuken. We gaan een samenwerking aan die vaak wel een jaar kan duren, dus we zullen nauw samenwerken en alles in duidelijke stappen aanpakken. Zo houden jullie overzicht en controle over jullie droominterieur!

2

Verbouwenโ€‹

Hebben jullie mooie plannen om te gaan verbouwen? Maar zijn jullie opzoek naar de meest efficiรซnte indeling of welke keukenopstelling het beste in de ruimte past? Er is in รฉรฉn keer zoveel mogelijk en er komt ook veel op je af! Vakmensen moeten ingeschakeld worden en er moet een goede planning komen. โ€‹

Waar begin je?โ€‹

Wees ruim op tijd met het inschakelen van professionele hulp. Geen enkel huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt. Maar dit heeft tijd nodig. Samen gaan we een traject in waarin we nauw samenwerken om jullie wensen en ideeรซn vorm te gaan geven.

3

Verhuizen

Gefeliciteerd! jullie gaan verhuizen. Maar hoe passen de huidige meubels in jullie nieuwe woning? En de vloer die er nu in ligt is niet helemaal jullie smaak en zijn er misschien nog andere mogelijkheden waar jullie zelf nog niet aan hebben gedacht? Hoe dan ook, je wil van je nieuwe huis een thuis maken, zonder keuzestress, want er komt al genoeg op je af met een verhuizing.

Ik help je graag hierbij

We kunnen al snel beginnen, met de plattegrond en foto's van de makelaar kan ik al aan de slag gaan voor jullie, zodat je ruim op tijd al kan gaan shoppen voor nieuwe meubels of vakmensen kan inschakelen om jullie huis nog mooier te maken.

Welk advies past bij mij?

Geen enkel huis is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt aan de hand van jullie interieurvraagstukken. Zo wordt je niet opgezadeld met dingen die je niet nodig hebt. Om je toch een idee te geven hoe een advies er ongeveer uitziet, heb ik een voorbeeld advies gemaakt.

Interieuradvies

Tarieven

De prijs is afhankelijk van de woonruimte(s) en wensen. Door ons kennismakingsgesprek krijg ik een goed beeld van jullie wensen en kan ik een offerte op maat maken.

Kennismakingsgesprek

Ben je geรฏnspireerd door mijn werk en wil je graag samenwerken? Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in.

2 UUR SPARREN MET EEN INTERIEURPROFFESIONAL?

ADVIESGESPREK

Heb jij interieurvragen en wil je sparren met een interieurprofessional en daarna lekker zelf aan de slag? Plan dan een adviesgesprek op locatie in.

Tijdens dit adviesgesprek van ongeveer 1,5 รก 2 uur, gaan we samen sparren en kan je alle vragen afvuren voor jouw woning. Het doel van een adviesgesprek is dat je handvatten krijgt om zelf de beste keuzes te maken bij de uitwerking van je vernieuwde interieur. Je bepaalt zelf wat we bespreken. Ik neem mijn kleurenstalen, meetlint en schetsrol mee zodat we meteen aan de slag kunnen!

Interieurvragen die aan bod kunnen komen zijn:

Hiervoor rekenen ik met een uurtarief van โ‚ฌ98,- Hiervoor stuur ik achteraf een factuur a.d.h.v. de gewerkt aantal uren. Uiteraard kan je het advies achteraf ook uitbreiden met bijvoorbeeld een tekening op schaal.

recente Projecten

INTERIOR ARCHITECTURE & CONCEPTS

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

[email protected]

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25