Over Thies

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur & concept design. Samen met een vast team van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door praktische retail-, kantoor- en interieurconcepten te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Ons Team

Marith Thies

Interieurarchitect

Naast eigenaar en inspirator is Marith Thies de drijvende kracht achter Thies Design. Als interieurarchitect en concept designer creëert zij interieurconcepten die energie geven en impact maken. Werk je met haar samen, dan zeg je “ja” tegen een inrichting die inspireert, een eigen verhaal vertelt en die mensen verbindt met een ruimte.

Ilse de Snaijer

Interieurarchitect

Ilse helpt klanten een omgeving te creëren die het beste in hen en hun bedrijf naar boven haalt. Ilse werkt graag aan ontwerpconcepten waarin de verbondenheid van de mens en de natuur wordt geaccentueerd. Als lichtontwerpster is ze op de hoogte van de nieuwste technieken en weet ze hoe interieurs het beste uitgelicht kunnen worden tot sfeervolle ruimten.

Suus Fräser

Interieurarchitect

Suus zorgt ervoor dat jouw ruimte weerspiegelt wie je bent en waar je voor staat, of dat nu je woning of bedrijfsruimte is. Daarnaast beschikt ze over een flinke dosis grafische design skills en voor het managen van een project draait zij haar hand niet om.

Niels Franken

Interieurarchitect

Niels zijn doel is om van elk project een succes te maken. Zijn expertise wordt ondersteund door ervaring in vele sectoren, waaronder maritiem, horeca, gezondheid, particulieren en werkplekken. Het belangrijkste aspect voor Niels is om zijn klanten te kennen en hun behoeften volledig te begrijpen. Hierdoor kan hij de uitdaging aangaan en hun verwachtingen overtreffen.

Isis Brouwer

Virtual assistent

Isis is onze virtual assistant en doet ieder dag wat ze superleuk vind en goed kan. Zo staat ze Thies bij achter de schermen met de administratie, facturatie en social media. Haar missie is pas geslaagd als #teamthiesnl met energie, groei, passie én met een glimlach hun werk kan doen.

Lianne Aben

projectmanager

Lianne is onze projectmanager. Lianne zetten we in om onze projecten op een goede manier te begeleiden. Ze bereidt het werk tot in de puntjes voor en begeleid op een professionele manier het gehele (bouw)proces tot de sleutel voor de klant kan worden omgedraaid.

Jorge Liauw A Joe

security & cloud expert

Jorge zorgt ervoor dat wij veilig in de cloud kunnen werken en dat onze website veilig en super snel is! Jorge maakt voor ons IT begrijpelijk en komt met oplossingen die wij zelf niet kunnen bedenken. Hij haalt dan ook het meeste energie uit het begrijpelijk maken van complexe IT-oplossingen.

Reviews

Contact

THIES DESIGN

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25