Profiel foto

Over THIES Design

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur, advies en Concept design.

Over THIES Design.

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur, advies en Concept design.

En waarom dan THIES Design? THIES is mijn achternaam en mijn vrienden noemen mij zo.ย 

En dat zegt al veel over wie ik ben: spontaan, krachtig en duidelijk.ย 

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geรฏnteresseerd in kleur, materiaal en inrichting.
Al snel was de keuze gemaakt welke vervolgopleiding ik ging doen. Na een pittige toelating werd ik aangenomen bij het NIMETO in Utrecht. Hier volgde ik 4 jaar lang de opleiding Reclame, presentatie en communicatietechnieken en rolde ik daarna het Visual merchandise vak in, waarin ik veel leerde over winkelinrichting.

Op een gegeven moment begon het te kriebelen dat ik nog niet klaar was met studeren en ik meer verdieping zocht in interieurarchitectuur. Na weer een zware toelating werd ik aangenomen bij de kunstacademie Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hier volgde ik de studie interieurarchitectuur en behaalde ik in 2009 mijn officiรซle interieurarchitecten titel. Een droom kwam uit!

Als interieurarchitect sta ik ingeschreven bij het Bureau architectenregister.

In de afgelopen 17 jaarย  heb ik voor uiteenlopende werkgevers gewerkt in de interieurbranche waaronder IKEA en de Mandermakers Groep. Nieuwsgierig naar mijn CV? Bekijk deze dan hier: CV Marith Thies

Vorig jaar heb ik eindelijk de stap genomen en ben ik mijn eigen Interieurontwerp bureau begonnen., THIES Design!

Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, publieke sector en particulieren. Je kunt mij dan ook bellen voor twee soorten opdrachten. Op het gebied van interieurarchitectuur en advies heb ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten mooie ontwerpen mogen maken. Daarnaast zet ik mijn expertise ook in omย  leveranciers en fabrikanten te adviseren met de creatieve vertaling van concept design en product presentaties.

Ik ben de drijvende kracht achter THIES Design waarbij, indien nodig, ik graag samenwerk met professionals uit andere vakgebieden. Dit kunnen enthousiaste en gedreven freelancers zijn alsmede, bouwkundigen, architectenbureaus, grafisch vormgevers en fotografen. Deze manier van samenwerken stem ik af op het type project, de werkzaamheden en brengt een grote mate van flexibiliteit, diversiteit en kennisdeling met zich mee. Samen iets unieks neerzetten!

Ben je geรฏnspireerd door mijn werk en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ik maak graag tijd voor je. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

"Do you furnish a room or do you inspire people"

Reviews

Interieurarchitectuur, interieuradvies & concept design

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25