Over Thies

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur & concept design. Samen met een vast team van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door praktische retail-, kantoor- en interieurconcepten te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Over Thies

En waarom dan THIES Design? THIES is mijn achternaam en mijn vrienden noemen mij zo. 

En dat zegt al veel over wie ik ben: spontaan, krachtig en duidelijk. 

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in kleur, materiaal en inrichting.
Al snel was de keuze gemaakt welke vervolgopleiding ik ging doen. Na een pittige toelating werd ik aangenomen bij het NIMETO in Utrecht. Hier volgde ik 4 jaar lang de opleiding Reclame, presentatie en communicatietechnieken en rolde ik daarna het Visual merchandise vak in, waarin ik veel leerde over winkelinrichting.

Op een gegeven moment begon het te kriebelen dat ik nog niet klaar was met studeren en ik meer verdieping zocht in interieurarchitectuur. Na weer een zware toelating werd ik aangenomen bij de kunstacademie Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hier volgde ik de studie interieurarchitectuur en behaalde ik in 2009 mijn officiële interieurarchitecten titel. Een droom kwam uit!

Als interieurarchitect sta ik ingeschreven bij het Bureau architectenregister.

In de afgelopen 17 jaar  heb ik voor uiteenlopende werkgevers gewerkt in de interieurbranche waaronder IKEA en de Mandermakers Groep. Nieuwsgierig naar mijn CV? Bekijk deze dan hier: CV Marith Thies

Vorig jaar heb ik eindelijk de stap genomen en ben ik mijn eigen Interieurontwerp bureau begonnen., THIES Design!

Ik ben de drijvende kracht achter THIES Design waarbij, indien nodig, ik graag samenwerk met professionals uit andere vakgebieden. Dit kunnen enthousiaste en gedreven freelancers zijn alsmede, bouwkundigen, architectenbureaus, grafisch vormgevers en fotografen. Deze manier van samenwerken stem ik af op het type project, de werkzaamheden en brengt een grote mate van flexibiliteit, diversiteit en kennisdeling met zich mee. Samen iets unieks neerzetten!

Ben je geïnspireerd door mijn werk en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ik maak graag tijd voor je. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ons team

Voeg je koptekst hier toe

Ilse de Snaijer

Interieurarchitect

ilse@thiesdesign.nl

Suus Fräser

Interieurarchitect

suus@thiesdesign.nl

Isis Brouwer

Virtual assistent

isis@thiesdesign.nl

“Do you furnish
a room or do you
inspire people”

Marith Thies

Reviews

INTERIOR ARCHITECTURE & CONCEPTS

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25