0614277681 telefonisch bereikbaar van ma-vr marith@thiesdesign.nl
DSC00944-2

Over THIES Design

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur, advies en Concept design.

Over THIES Design.

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieurarchitectuur, advies en Concept design.

En waarom dan THIES Design? THIES is mijn achternaam en mijn vrienden noemen mij zo.ย 

En dat zegt al veel over wie ik ben: spontaan, krachtig en duidelijk.ย 

Zolang als ik mij kan herinneren ben ik geรฏnteresseerd in kleur, materiaal en inrichting.
Al snel was de keuze gemaakt welke vervolgopleiding ik ging doen. Na een pittige toelating werd ik aangenomen bij het NIMETO in Utrecht. Hier volgde ik 4 jaar lang de opleiding Reclame, presentatie en communicatietechnieken en rolde ik daarna het Visual merchandise vak in, waarin ik veel leerde over winkelinrichting.

Op een gegeven moment begon het te kriebelen dat ik nog niet klaar was met studeren en ik meer verdieping zocht in interieurarchitectuur. Na weer een zware toelating werd ik aangenomen bij de kunstacademie Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Hier volgde ik de studie interieurarchitectuur en behaalde ik in 2009 mijn officiรซle interieurarchitecten titel. Een droom kwam uit!

Als interieurarchitect sta ik ingeschreven bij het Bureau architectenregister.

In de afgelopen 16 jaarย  heb ik voor uiteenlopende werkgevers gewerkt in de interieurbranche waaronder IKEA en de Mandermakers Groep. Nieuwsgierig naar mijn CV? Bekijk deze dan hier: CV Marith Thies

Vorig jaar heb ik eindelijk de stap genomen en ben ik mijn eigen Interieurontwerp bureau begonnen., THIES Design!

Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, publieke sector en particulieren. Je kunt mij dan ook bellen voor twee soorten opdrachten. Op het gebied van interieurarchitectuur en advies heb ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten mooie ontwerpen mogen maken. Daarnaast zet ik mijn expertise ook in omย  leveranciers en fabrikanten te adviseren met de creatieve vertaling van concept design en productpresentaties.

Ik ben de drijvende kracht achter THIES Design waarbij, indien nodig, ik graag samenwerk met professionals uit andere vakgebieden. Dit kunnen enthousiaste en gedreven freelancers zijn alsmede, bouwkundigen, architectenbureaus, grafisch vormgevers en fotografen. Deze manier van samenwerken stem ik af op het type project, de werkzaamheden en brengt een grote mate van flexibiliteit, diversiteit en kennisdeling met zich mee. Samen iets unieks neerzetten!

Ben je geรฏnspireerd door mijn werk en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Ik maak graag tijd voor je. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

"Do you furnish a room or do you inspire people"

Reviews

We hebben Marith gevraagd om ons advies te geven over hoe we onze woonkamer moeten vormgeven en organiseren. Niet alleen met betrekking tot styling en kleuradvies, maar ook met haar kennis van lichtinval en zichtlijnen in de kamer. Marith heeft een aantal echt verrassende elementen bedacht die we daadwerkelijk hebben overgenomen! Ze is erg prettig in haar communicatie en houdt zich aan afspraken. Ook de 3D-beelden die ze maakte, waren uiterst nuttig om een โ€‹โ€‹goede indruk van haar voorstel te krijgen. We houden erg rekening met haar advies!โ€
Marith heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt voor onze woonkamer. Zo kwam zij met mooie ideeรซn waarover wij zelf nooit hadden nagedacht. Inmiddels worden de laatste puntjes op de i gezet.
Marith wist feilloos onze wensen om te zetten naar een passend interieurontwerp. Heel knap hoe ze alle wensen combineert en zorgt voor een eenheid in onze woonkamer. Ze heeft gezorgd voor een praktische inrichting met slimme oplossingen, maar wel met behoud van authentieke details. We zijn heel tevreden en kunnen Thies Design van harte aanbevelen!

THIES Design

Interieurarchitectuur, interieuradvies & concept design

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25