Over THIES Design

THIES Design

Hallo! Ik ben Marith Thies en THIES Design is mijn bureau voor interieur design en creative design consulting.

En waarom dan THIES Design? THIES is mijn achternaam en mijn vrienden noemen mij zo. 
En dat zegt al veel over wie ik ben: spontaan, krachtig en duidelijk. 
 

Ik werk voor uiteenlopende opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, publieke sector en particulieren. Ik heb al meer dan 16 jaar ervaring in de interieurbranche. Je kunt mij bellen voor twee soorten opdrachten. Op het gebied van interieur design heb ik voor zowel particuliere als zakelijke klanten mooie ontwerpen mogen maken. Daarnaast zet ik mijn expertise ook in om een brug te slaan tussen business en het design. 

Ik ben de drijvende kracht achter THIES Design waarbij, indien nodig, ik graag samen werk met professionals uit andere vakgebieden. Dit kunnen enthousiaste en gedreven freelancers zijn alsmede, bouwkundigen, architectenbureaus, grafisch vormgevers en fotografen. Deze manier van samenwerken stem ik af op het type project, de werkzaamheden en brengt een grote mate van flexibiliteit, diversiteit en kennisdeling met zich mee. Samen iets unieks neerzetten!
 
Ben je geïnspireerd door mijn werk en benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? 
Ik maak graag tijd voor je. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend intakegesprek.

“Do you furnish a room or do you inspire people”

Reviews

We hebben Marith gevraagd om ons advies te geven over hoe we onze woonkamer moeten vormgeven en organiseren. Niet alleen met betrekking tot styling en kleuradvies, maar ook met haar kennis van lichtinval en zichtlijnen in de kamer. Marith heeft een aantal echt verrassende elementen bedacht die we daadwerkelijk hebben overgenomen! Ze is erg prettig in haar communicatie en houdt zich aan afspraken. Ook de 3D-beelden die ze maakte, waren uiterst nuttig om een ​​goede indruk van haar voorstel te krijgen. We houden erg rekening met haar advies!”
Marith heeft voor ons een prachtig ontwerp gemaakt voor onze woonkamer. Zo kwam zij met mooie ideeën waarover wij zelf nooit hadden nagedacht. Inmiddels worden de laatste puntjes op de i gezet.
Marith wist feilloos onze wensen om te zetten naar een passend interieurontwerp. Heel knap hoe ze alle wensen combineert en zorgt voor een eenheid in onze woonkamer. Ze heeft gezorgd voor een praktische inrichting met slimme oplossingen, maar wel met behoud van authentieke details. We zijn heel tevreden en kunnen Thies Design van harte aanbevelen!