Samen een ruimte creëren waar jij je welkom en thuis voelt!

1. Kennismaking

Alles begint met een persoonlijk eerste kennismakingsgesprek. Mijn kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je wensen, ideeën en doelen. En leren we elkaar kennen. 

2. Offerte op maat

Het kennismakingsgesprek vormt de basis voor de offerte. Na het gesprek maak ik een offerte op maat. Want een standaard prijs is niet te geven. Elk project is anders en ik wil geen dingen berekenen die misschien niet nodig zijn. In de offerte op maat staat wat ik voor je ga uitwerken, de kosten en tijdsplanning. Zo weet je precies wat je kan verwachten en wat het interieurontwerp kost

3. Interieur design

Als de offerte akkoord is, ga ik voor je aan de slag. Al je wensen ga ik uitwerken en visueel en inzichtelijk maken door middel van bijvoorbeeld een moodboard, indelingstekening of 3D interieurontwerp is ook mogelijk. Ook kan ik alle stalen aanvragen voor een kleur en materiaaladvies.

4. Presentatie

Het ontwerp zal ik komen toelichten in een persoonlijke presentatie. Ik neem je mee door het ontwerp en maak het inzichtelijk en visueel. Ook is er ruimte genoeg om vragen te stellen. Het ontwerp en de stalen blijven na de presentatie bij jullie, zodat je alles nog is rustig kan bekijken.

5. Afronden

Dit is het begin van je interieur project. Zelf kan jij nu aan de slag met je project. Uiteraard begeleid ik je graag hierin door middel van advies over aankopen of het begeleiden van het project. 

Wil je weten welke stappen er nodig zijn om na het advies je interieur te realiseren? Lees dan deze blog!

Samenwerkingen

In samenwerking met mooie merken en vakmensen wordt het nieuwe interieur gerealiseerd

THIES Design

Interieurvormgeving & concept design

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

06 14 277 681
marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25