Werkwijze

Samen een ruimte creëren waar jij je welkom en thuis voelt!

Kennismaking

Alles begint met een persoonlijk eerste kennismakingsgesprek. Mijn kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je wensen, ideeën en doelen. En leren we elkaar kennen. 

Offerte op maat

Het kennismakingsgesprek vormt de basis voor de offerte. Na het gesprek maak ik een offerte op maat. Want een standaard prijs is niet te geven. Elk project is anders en ik wil geen dingen berekenen die misschien niet nodig zijn. In de offerte op maat staat wat ik voor jullie ga uitwerken, de kosten en tijdsplanning. Zo weet je precies wat je kan verwachten en wat het interieurontwerp kost

Interieur design

Als de offerte akkoord is, ga ik voor je aan de slag. Al je wensen ga ik uitwerken en visueel en inzichtelijk maken door middel van bijvoorbeeld een moodboard, indelingstekening of 3D interieurontwerp is ook mogelijk. Ook kan ik alle stalen aanvragen voor een kleur en materiaaladvies.

Presentatie

Het ontwerp zal ik komen toelichten in een persoonlijke presentatie. Ik neem je mee door het ontwerp en maak het inzichtelijk en visueel. Ook is er ruimte genoeg om vragen te stellen. Het ontwerp en de stalen blijven na de presentatie bij jullie, zodat je alles nog is rustig kan bekijken.

Vervolg

Dit is het begin van je interieur project. Zelf bepaal jij wat er nu gaat gebeuren met het project. Uiteraard begeleid ik je graag hierin door middel van advies over aankopen of het begeleiden van het project. 

Let's talk!

Heb jij vragen over mijn design services, wil je graag meer informatie of wil je graag samenwerken? Stuur mij dan een e-mail of zeg gewoon hallo!