Werkwijze

Samen een ruimte creëren waar jij je welkom en thuis voelt!

Kennismaking

Alles begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mijn kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek inventariseer ik je wensen, ideeën en doelen. En leren we elkaar kennen. 

Offerte

Het kennismakingsgesprek vormt de basis voor de offerte. Na het gesprek maak ik een offerte op maat. Hierin staat wat ik voor jullie ga uitwerken, de kosten en tijdsplanning. Zo weet je precies wat je kan verwachten.

Interieur design

Als de offerte akkoord is, ga ik voor je aan de slag. Al je wensen ga ik uitwerken en visueel en inzichtelijk maken door  bijvoorbeeld een moodboard, indelingstekening of 3D visuals. Ook kan ik alle stalen aanvragen voor een kleur en materiaaladvies.

Presentatie

Het ontwerp zal ik komen toelichten in een presentatie. Ik neem je mee door het ontwerp en maak het inzichtelijk en visueel door visuals, plattegronden en verschillende kleur en materiaal stalen. Het ontwerp en de stalen blijven na de presentatie bij jullie, zodat je alles nog is rustig kan bekijken.

Vervolg

Dit is het begin van je interieur project. Zelf bepaal jij wat er nu gaat gebeuren met het project. Uiteraard begeleid ik je graag hierin door middel van advies over aankopen of het begeleiden van het project.