Je winkel in 4 stappen naar de juiste look & feel zonder een heel ontwerp!

Pakket: Winkeladvies

Loop je vast met je winkelinrichting en heb je de behoefte om met een specialist te sparren over jouw ideeën en hoe jij je winkel beter kan inrichting zonder een heel ontwerp? Laat mij je dan helpen met een winkeladvies op locatie.

Haal meer uit je winkelinrichting!

Zó moet mijn winkel eruit gaan zien. Bijna iedere winkeleigenaar heeft wel dat perfecte plaatje in zijn hoofd. Maar de praktijk is iets weerbarstiger. Dat plaatje is meer een idee, of een droom, of een Pinterestbord. Iets onbereikbaars bijna.

Toch is het fundament voor die fijne sfeer in je winkel minder ver weg dan je denkt. Je moet alleen de juiste stappen nemen in de goede richting.
Stop 🡪 Focus 🡪 Basis 🡪 Routing
Wanneer je deze stappen naadloos op elkaar aan laat sluiten, kom je bijna als vanzelf tot een prachtige look & feel die passen bij je winkel én je doelgroep.

En ik kan je vertellen, daar is niet altijd een heel ontwerp voor nodig.

Wat krijg je?

Stap 1. Adviesgesprek op locatie:
We starten met een adviesgesprek van 2 uur op locatie in jouw winkel. Tijdens dit gesprek gaan we samen brainstormen over je wensen, jouw dromen en uitdagingen.

Stap 2. Advies kleurgebruik: De kracht van kleur is eindeloos! Waarschijnlijk heb je de kleuren van je huisstijl heel zorgvuldig uitgekozen. Ze zeggen iets over je winkel, over je doelgroep en het ondersteunt je uitstraling. Maar hoe verwerk je deze kleuren nou op een goede manier in je winkelinterieur? Dit nemen we zorgvuldig door en ik geef een kleuradvies.

Stap 3. Advies meubilair: Hou de vaste elementen van je winkel rustig en neutraal en creëer een basis. Maar op strategische plekken combineer je dit met kleur of een ander soort meubel. Ik geef advies over het huidige meubilair en wat je nog kan toevoegen.

Stap 4. Advies lay-out: De routing in je winkel heeft een grote invloed op het (koop)gedrag van je klant. Door een paar slimme trucjes toe te passen, bepaal jij precies wat die klant allemaal tegenkomt, op zijn weg door de winkel. Samen gaan we deze bepalen en nemen we de winkel lay-out door.

Alles werk  ik uit in een overzichtelijk kant en klaar pdf document waarin alle keuzes zijn vastgelegd. Kortom je krijgt een compleet winkel advies, zodat jij je onderscheid van de rest! En dit alles geeft je rust want ik ben je sparringpartner en geef je concrete tips  waar jij direct mee aan de slag kan.

De investering
Ben jij er klaar voor om samen aan de slag te gaan?

De investering voor dit winkeladvies is €495,-.

Buiten de regio Utrecht bereken ik voor reistijd een uurtarief van €47,50,-. En een kilometervergoeding van € 0,19 per kilometer en eventuele parkeerkosten. Bedragen zijn exclusief 21% btw. (Online meeting is ook mogelijk)

LET OP! Wil je liever eerst vrijblijvend online kennismaken? Plan dan via contact in het menu een kennismaking in.

Haal meer uit je winkelinrichting!

Download mijn e-book: Met 6 praktische tips die leiden naar meer omzet