Thies design-hollandwater

Zakelijk ontwerp

Wil jij een kantoor, winkel of restaurant dat inspireert en waar mensen graag komen? Met een goed ingericht interieur laat je zien wie je bent, inspireer je mensen en creëer je een ruimte waar mensen graag komen. Ik help met het creëren van een sterk concept design dat meteen gerealiseerd kan worden.

Ruimtes creëren die impact maken

Een aantrekkelijke en commerciële ruimte creëren, gaat verder dan alleen een goed ontwerp. Je wil mensen verbinden met een ruimte en een verhaal vertellen. Belangrijk is dat de juiste elementen op elkaar worden afgestemd voor de beste resultaten. Elementen zoals functie van de ruimte, de juiste lay-out, branding en materialisering brengen jouw zaak echt tot leven.

Met de combinatie van ervaring, expertise en het brede netwerk van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door praktische retail-, kantoor- en interieurconcepten te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Kies je voor Thies design, dan kies je voor een krachtig geheel. Praktisch, inspirerend, functioneel, creatief & helemaal jou.

Onze opdrachtgevers

Creative solutions

with a twist

Lijn-Limoen

Marith Thies

WAAR KUNNEN WIJ JE BIJ HELPEN?

Samen met jou werken we aan het totaalconcept dat klopt bij je verhaal en past bij het gevoel dat je wilt uitstralen. Met de combinatie van ervaring, expertise en het brede netwerk van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door praktische retail-, kantoor- en horecaconcepten te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Efficiënt

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe ruimte vorm te geven. Alles draait hierbij om snelheid en een efficiënt proces, naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

Welk advies past bij mij?

Geen enkel project is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt aan de hand van jouw interieurvraagstukken. Zo wordt je niet opgezadeld met dingen die je niet nodig hebt. Door ons kennismakingsgesprek krijg we een goed beeld van je wensen en kunnen we een aanpak op maat maken.

Kennismakingsgesprek

Ben je geïnspireerd door ons werk en wil je graag samenwerken? Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in.

bekijk recente Projecten

INTERIOR ARCHITECTURE & CONCEPTS

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

marith@thiesdesign.nl

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25