Lilly x Thies design5

Wat we doen

Wil jij een kantoor, winkel of restaurant dat inspireert en waar mensen graag komen? Met een goed ingericht interieur laat je zien wie je bent, inspireer je mensen en creรซer je een ruimte waar mensen graag komen. Wij helpen met het creรซren van een sterk concept design dat meteen gerealiseerd kan worden.

Some people look for a beautiful place, others make a place beautiful.

Hoe we het doen?

Samen met jou werken we aan het totaalconcept dat klopt bij je verhaal en past bij het gevoel dat je wilt uitstralen. Met de combinatie van ervaring, expertise en het brede netwerk van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door praktische winkel-, kantoor- en horecainterieurs te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe ruimte vorm te geven. Alles draait hierbij om snelheid, een efficiรซnt proces en duidelijke communicatie! Naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

Meer weten over onze aanpak?

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Graag nemen we je mee in onze wereld. Een design ontstaat niet zomaar. Het is altijd een zorgvuldig uitgevoerd project. Download onze whitepaper en krijg een kijkje achter de schermen.

Onze opdrachtgevers

bekijk recente Projecten

Contact

THIES DESIGN

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright ยฉ 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25