Lilly x Thies design5

Wat wij doen

Wij ontwerpen samen met jou een kantoor, winkel of restaurant dat inspireert en waar mensen graag komen. Met een goed ingericht interieur laat je zien wie je bent, inspireer je mensen en creëer je een ruimte waar mensen graag komen. Wij helpen met het creëren van een sterk interieurconcept dat meteen gerealiseerd kan worden.

Ruimtes creëren die impact maken

Zo werken wij

Samen met jou werken we aan het totaalconcept dat klopt bij je verhaal en past bij het gevoel dat je wilt uitstralen. Samen doorlopen we het hele proces.
Met de combinatie van ervaring, expertise en het brede netwerk van creatieve professionals brengen we verhalen tot leven door sterke winkelinrichtingen, praktische kantoorinterieurs en sfeervolle horecainterieurs te realiseren die impact maken. Van schets tot de puntjes op de i. Passend bij jouw wensen en situatie.

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe ruimte vorm te geven. Alles draait hierbij om snelheid, een efficiënt proces en duidelijke communicatie! Naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen, waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

Meer weten over onze aanpak?

Download de whitepaper: Het ontwerpproces

Graag nemen we je mee in onze wereld. Een design ontstaat niet zomaar. Het is altijd een zorgvuldig uitgevoerd project. Download onze whitepaper en krijg een kijkje achter de schermen.

Onze opdrachtgevers

bekijk recente Projecten

Contact

THIES DESIGN

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25