Thies design_hollandwater

Zakelijk ontwerp

Wil jij een kantoor, winkel of restaurant dat inspireert en waar mensen graag komen? Met een goed ingericht interieur laat je zien wie je bent, inspireer je mensen en creëer je een ruimte waar mensen graag komen. Ik help met het creëren van een sterk concept design dat meteen gerealiseerd kan worden.

Creative solutions with a twist

Een aantrekkelijke en commerciële ruimte creëren, gaat verder dan alleen een goed ontwerp. Je wil mensen verbinden met een ruimte en een verhaal vertellen. Belangrijk is dat de juiste elementen op elkaar worden afgestemd voor de beste resultaten. Elementen zoals functie van de ruimte, de juiste lay-out, branding en materialisering brengen jouw zaak echt tot leven.

Inspirerend. Functioneel. Creatief.
100% jou.

Samen is creatief sparren?

Opdrachtgevers

WAAR KAN IK JE BIJ HELPEN?

1

Retail design

Vanuit jaren ervaring in de retail is winkelinrichting een expertise bij Thies Design. Winkelinrichting gaat verder dan alleen een mooi ontwerp. Je wil mensen verbinden met een ruimte en een verhaal vertellen. Hierbij is het belangrijk dat de juiste elementen op elkaar worden afgestemd voor de beste resultaten. Elementen zoals functie van de ruimte, de juiste lay-out, branding en materialisering brengen je winkel echt tot leven en kunnen de omzet verhogen.

Efficiënt

Bij retail design draait alles om snelheid en een efficiënt proces, want je wil niet te lang dicht om je winkel te verbouwen. Wij werken samen met vakmensen die dit proces snappen en alles uit handen kunnen nemen.

2

Kantoorinrichting

Een nieuwe inrichting voor je kantoor is een grote stap waar veel bij komt kijken. Het moet een prettige werkomgeving zijn voor je werknemers en een ruimte waar mensen graag komen. Een goede werkplek gaat verder dan een bureau en een stoel. Vanuit onze expertise in de kantoorinrichting weten we precies hoe we een fijne en gezonde werkplek kunnen ontwerpen waar mensen graag komen.

Van A tot Z

Van A tot Z kunnen wij je helpen om je nieuwe kantoor vorm te geven. naast het ontwerpen werken we samen met vakmensen waardoor we projecten turn key kunnen opleveren.

3

Hospitality

Een restaurant of hotel moet aanvoelen als een plek waar mensen zich welkom en thuis voelen. Goed personeel is de key, maar een passend interieur maakt het pas echt af. Ook hier weten wij ruimtes om te toveren tot ruimtes waar mensen graag komen.We verbinden mensen met een ruimte en vertellen jouw verhaal.

Mensen verbinden met een ruimte

Samen gaan we op zoek hoe we jouw gasten welkom kunnen laten voelen en creëren samen met vakmensen een ruimte waar gasten graag komen.

Welk advies past bij mij?

Geen enkel project is hetzelfde en iedereen heeft andere wensen, daarom wordt een advies altijd op maat gemaakt aan de hand van jouw interieurvraagstukken. Zo wordt je niet opgezadeld met dingen die je niet nodig hebt. Door ons kennismakingsgesprek krijg ik een goed beeld van je wensen en kan ik een aanpak op maat maken.

Kennismakingsgesprek

Ben je geïnspireerd door mijn werk en wil je graag samenwerken? Plan dan hier ons kennismakingsgesprek zelf in.

nieuwste Projecten

INTERIOR ARCHITECTURE & CONCEPTS

Anton Pieckhof 9
3544 MG Utrecht
Nederland

[email protected]

Informatie

THIES Design staat ingeschreven bij het Bureau Architectenregister onder het nummer: 4.101015.003

Webontwikkeling door THIES Design | Copyright © 2020 THIES Design. Alle rechten voorbehouden.
THIES design is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 74343106 . Btw: NL002936066B25