Zorg

Is uw zorginstelling toe aan een nieuwe inrichting? Of gaat u verhuizen naar een kleinere woning of zorginstelling en wilt u van uw nieuwe huis ook weer een thuis maken? Laat mij u helpen om samen een inrichting op maat te maken met de juiste zorg en aandacht. Een goede aanpak en interieurontwerp kan u hierbij helpen. 

U kunt bij mij terecht voor de volgende projecten; 

  • Zorginstelling
  • Gezondheidscentrum
  • Senioren woningen

Met mijn ervaring in zorgprojecten vinden we samen de juiste balans tussen al uw wensen en vormen ze de basis van het ontwerp.

Kennismaking

Alles begint met een persoonlijk kennismakingsgesprek. Mijn kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Tijdens dit gesprek inventariseer ik uw wensen, ideeën en doelen. En leren we elkaar kennen. 

Projecten

Partners

Ik werk samen met professionele zorgorganisaties

Contact

CareLess is partner van het Netwerk Langer Zelfstandig Thuis. Een netwerk dat erop gericht is om senioren en mensen met een beperking zo lang mogelijk thuis te laten wonen met ondersteuning van mantelzorgers en professionele service verleners.

Laten we een kopje koffie doen!

Heeft u vragen over mijn design services of wilt u graag meer informatie? Bel gerust om een afspraak te maken, ik kom graag langs op locatie!

Bel mij

06 14277681